Fa cunostinta cu echipa Spoon

Fiecare membru al echipei Spoon este diferit, dar impreuna suntem fantastici.

 • Claudia Chirilescu

  Bine faci,

  bine gasesti!

  Claudia Chirilescu

  O asociezi cu verbul “a face”. Ii place sa fie implicata in mod autentic in tot ceea ce intreprinde. A gasit formula perfecta intr-un mix de comunicare si design care ii pune in valoare abilitatile si-i hraneste pasiunea. Ii place sa tulbure apele in locurile pe unde trece, macar sa-i puna un pic pe ceilalti pe ganduri.

 • Ioana Tomescu

  Ioana Tomescu

  Ioana are un soi de fler, de intuiție care îi permite să gasesca oricând abordări noi pe care le recunoști din prima ca fiind reale. Știe despre ea că uneori complică lucrurile mai mult decât ar fi cazul, însă susține că acolo își găsește inspirația. Adepta schimbării, i se vede neastâmpărul în ochi. La Spoon se ocupă de conținut online și lucrează cu comunități. Are în agenda personală un contact pentru orice. Sigur abia așteaptă să te cunoască și pe tine!

 • Viorela Popa

  One love

  Be good, be wise, be conscious.

  Viorela Popa

  Viorela este genul de persoană care abordează situațiile cu calm și stăpânire de sine, este pozitivă în tot și în toate. Iubește astronomia și, atât în viața personală cât și în cea profesională, caută să descopere, să urmărească și să înțeleagă cele mai importante transformări și fenomene.

 • Ștefan Georgescu

  Oamenii ignoră

  design-ul ce ignoră oamenii

  Ștefan Georgescu

  Ștefan este genul care trece din proiect în proiect, din ilustrație în graphic design, din graphic design în desen de mână, bun prieten cu critica constructivă și deschis propunerilor. Munca în echipă și gândul lucrului bine făcut sunt motivele pentru care el se poate ridica din pat chiar și într-o dimineață întunecoasă și ploioasă.

 • Olga Midori

  In viața

  uneori ai succes, alteori înveți

  Olga Midori

  O fire energică și ambițioasă, sociabilă și serioasă, acceptă cu bucurie să vină în ajutorul celor din jur fiind receptivă și deschisă la nou.

 • Cătălin Ilea

  Fii tu însuţi

  schimbarea pe care vrei să o vezi în lume

  Cătălin Ilea

  Îmi place ca mediul în care lucrez să fie destins, jovial. Întorc lucrurile pe mai multe fețe, până găsesc soluția cea mai potrivită la problema dată. Pentru mine, contează și ce fac, și ce las în urmă.

 • Bianca Băcăințan

  Fara presiune

  nu se formeaza diamantele

  Bianca Băcăințan

  Pozitivă, flexibilă și cu o rigoare profesională ce nu se poate căpăta altfel decât ducând proiect după proiect la bun sfârșit, Bianca este acel membru al echipei care închide cercul.

 • Mihaela Ganea

  Panta Rhei

  Totul curge, nimic nu ramane neschimbat.

  Mihaela Ganea

  Mihaela pune mult suflet in tot ceea ce face la Spoon. Marea ei pasiune este jazzul, care o inspira zi de zi. "Extinderea permanenta a granitelor de intelegere, jocul de interpretare a datelor ma atrag precum sunetul improvizat dintr-un bar de jazz."

 • Mihai Gurei

  Invata

  intotdeauna ceva nou.

  Mihai Gurei

  Mihai este greu de pus intr-o cutiuta: este graphic designer, DJ, are un magazin de design interior, face fotografii si tine traininguri. II place sa aprofundeze ceea ce face si nu da niciodata un rezultat de care nu este multumit. Problema este ca vrea acelasi lucru si de la ceilalti.

 • Mariana Tone

  Mariana Tone

  O persoana foarte optimista care zambeste (sau rade) mai mereu. Foarte calma, jongleaza zi de zi cu dosare si cifre. Este foarte atasata de cana ei oblica de ceai, insa cea mai punctuala: in fiecare dimineata ajunge prima la birou.